Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 10:59 575 0

Арсич очаква победа в Чехия

  • лукойл академик-
  • арсич
Арсич очаква победа в Чехия - 1
©БГНЕС

"Мисля, че сме по-добрият отбор и трябва да спечелим", заяви наставникът на Лукойл Академик Йовица Арсич при заминаването на отбора за Чехия за срещата-реванш от турнира Еврокъп срещу тима на Простейов. "Студентите" спечелиха първия мач в София със 70:65 и имат добра възможност да се класират за груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир.

"Със сигурност няма да е леко. Не мислим с колко точки можем да си позволим да загубим. Мисля, че сме по-добри и трябва да спечелим. Надявам се да направим позитивни промени, трябва по-добре да действаме в защита. Те имаха всичката възможна информация, благодарение на Травис Питърсън, а ние нямахме пълен скаутинг, но сега имаме повече информация и ще сме по-готови", каза Арсич на летище "София".

"Оптимист съм, не ме притеснява качеството на противника, въпросът е колко добре ние ще играем. Очаквам да победим. Нямаме проблеми с контузии", допълни старши треньорът на шампионите на България пред БГНЕС. Двубоят между Простейов и Лукойл е утре от 19:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА