Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 23:36 1 195 0

Лукойл Академик се класира за групите на Еврокъп

  • лукойл академик-
  • прага-
  • чехия-
  • арсич
Лукойл Академик се класира за групите на Еврокъп - 1
©БГНЕС

 

Лукойл Академик се класира за груповата фаза на втория по сила европейски турнир по баскетбол Еврокъп, след като победи и в реванша чешкия тим Простейов с 87:77.
 
"Студентите" спечелиха първия мач в София със 70:65, което им даде добра възможност да се класират за груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир. 
 
Първата част на днешния реванш в Чехия Лукойл взе с 19:16 точки, но във втората част тимът на Йовица Арсич допусна доста грешки в стрелбата, което позволи на домакините да обърнат резултата в своя полза. На почивката Простейов имаха точка преднина при резултат 23:19. 
 
Българите се мобилизираха в третата част и показаха класа, като отбелязаха 15 поредни точки и завършиха частта с 66:53. В последната четвърт домакините се амбицираха и показаха силна игра, съобщава БГНЕС. След паузата "Студентите" успяха да си върнат силите и приключиха мача при 87:77.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА