21 Декември, 2015 18:15 1 002 1

Потвърдиха изваждането на Литекс от „А“ група

  • литекс-
  • бфс-
  • апелативна комисия-
  • изваждане-
  • а група-
  • наказание

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване

Потвърдиха изваждането на Литекс от „А“ група - 1
Снимка: БТА

Апелативната комисия към Българския футболен съюз потвърди решението Литекс да бъде изваден от „А“ група.

На 16 декември Дисциплинарната комисия изхвърли „оранжевите“ от участие в елитното ни футболно първенство заради поведението на ловчанлии в двубоя срещу Левски на „Герена“.

При резултат 1:0 за „сините“ главният мениджър на гостите Стойчо Стоилов нахлу на терена и извади футболисти и треньорски щаб.

Днес Апелативната комисия обсъди възраженията и оплакванията на жалбоподателя.Прие същата за неоснователна и на основание чл.62 ал.3 от ДП остава жалбата без уважение и потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС, с което ПФК „Литекс“ Ловеч е изваден от състава на А ПФГ.

На клуба бе наложена имуществена санкция в размер на 20 000 лева и глоба на изпълнителния директор Трифон Попов от 15 000 лева. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Всичко приключи А група ще стане много по-малко интересна.