Last news in Fakti

17 Януари, 2016 21:57 966 0

Лудогорец ще търси да купи защитник

  • защитник-
  • лудогорец-
  • трансфер

Разградчани искат класен централен бранител

Лудогорец ще търси да купи защитник - 1
Снимка: БТА

Въпреки пасивността си на транферния прозорец Лудогорец може и да има нов футболист в най-скоро време. До този момент шампионите не са привлекли нито един играч, като основният приоритет беше запазването на състава, който игра през есента.

Наскоро треньорът Георги Дерменджиев призна, че иска двама футболисти, като му трябват един халф и един централен защитник. Пред отбора най-сериозен е проблемът в защитата, след като на този етап опциите в тази зона са едва три. Несменяем титуляр в сърцето на отбраната е Козмин Моци, а заедно с него играят още Георги Терзиев и младокът Венцислав Керчев. Последният изигра много мачове през есента, но той започва и заради правилото за един футболист до 21 години сред стартовите 11. Не е тайна обаче, че от Разград търсят класен централен бранител, който да е равностоен на Моци и да играе рамо до рамо с него.

Шампионите няма да жалят средства, ако намерят точния човек за поста. Нещо повече, в Лудогорец дори са заделили и сериозна сума за нов бранител, като тя е около 1 млн. евро, пише "7 дни спорт". Както е известно, през лятото разградчани похарчиха доста пари, купувайки бразилците Кафу (2,2 млн. евро), Натанаел (1,4 млн. евро) и Сисиньо (1 млн. евро), холандеца Лукоки (1,1 млн. евро) и румънеца Клаудиу Кешеру (1 млн. евро).

Въпреки липсата на всякакви приходи, след като тимът отпадна рано от Европа, от клуба няма да пестят средства и за централен бранител. Скаутският екип на шампионите вече е набелязал няколко футболисти от чужбина.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА