Last news in Fakti

28 Януари, 2016 14:58 1 349 1

Бербатов на нож с треньора си в ПАОК

  • бербатов-
  • паок-
  • скандал-
  • тудор

Двамата си крещят в съблекалнята

Бербатов на нож с треньора си в ПАОК - 1
Снимка: БТА/АР

Гръцките издания продължават да се занимават с отношението между Димитър Бербатов и Игор Тудор и бъдещето на българската звезда в ПАОК. В последните няколко седмици не спира да се твърди, че има конфликт между двамата, заради който Бербатов играе малко или въобще не започва като титуляр. 

Преди няколко дни Димитър направи интервю със себе си, в което изрази разочарование, че е закотвен на пейката. След интервюто бяха направени скандални разкрития за отношенията му с Тудор. Хърватинът коментира интервюто му след равенството с Паниониос за Купата в сряда. Тогава той обяви, че журналистите "не знаят какво се случва в съблекалнята", затова да си спестят коментарите защо българинът често остава на скамейката. 

Изданието Sport24.gr разкрива случка от средата на декември миналата година, когато двамата са имали ожесточен дебат в съблекалнята. Според медията, двамата дори са стигнали до там да си крещят. Българинът казал на треньора си, че не одобрява методите му за начина на игра на ПАОК. Тудор му отговорил, че е "възрастна примадона" и добавил: "Да не мислиш, че си последният велик футболист на планетата?". 

След това Бербатов го иронизирал, като му казал нещо на български, твърди изданието. Това обтегнало до максимум отношенията между двамата, а явно наказанието на Тудор беше, че през януари пускаше Бербо за по 15-20 минути като резерва в края на мачовете. 

Все още няма никакъв коментар на някоя от засегнатите страни на написаното в гръцкото издание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 3 Отговор
    Да не е отивал в Гърция. Сам си е виновен Бербатов.