Last news in Fakti

27 Януари, 2016 20:23 1 843 0

Тудор не остана длъжен на Бербатов

  • бербатов-
  • игор тудор-
  • резерва

Българинът иска да играе повече като титуляр в ПАОК, смята, че има още футбол в него

Треньорът на ПАОК Игор Тудор не остана безразличен спрямо поредните опаквания, дошли от Димитър Бербатов.

Вчера българското острие на гърците сам си взе интервю и го публикува в профила си във "Фейсбук".

В него той изрази недоволството си, че често остава резерва и това не го кара да се чуства добре. В същото време Берба не пропусна да изтъкне и че клубът му плаща много пари, а не му се позволява да покаже истинското си лице на терена.

"Осъзнавам, че всички фенове на ПАОК обожават Димитър, защото той беше много силен футболист.

Аз обаче имам по-различно мнение по темата, защото ежедневно трябва да взимам решения за доброто на тима, свързани с 20 играчи. Няма треньор, който да не мисли хубавото на отбора си. Хората отвън обаче виждат нещата по друг начин, защото не знаят какво се случва в съблекалнята, не знаят детайлите. Решавам това, което мисля, че е най-доброто за отбора. Не мисля, че в света има клуб, който да подрежда стартовия си състав въз основа на това кой футболист колко печели. Аз дори не знам колко получават нашите играчи", коментира Тудор в отговор на нападките.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА