Last news in Fakti

26 Януари, 2016 14:57 1 714 3

Димитър Бербатов взе интервю...от себе си

  • бербатов-
  • интервю-
  • паок-
  • аек-
  • червен картон
Димитър Бербатов взе интервю...от себе си - 1
Снимка: БТА/АР

Мегазвездата на българския футбол и на ПАОК Димитър Бербатов взе култово интервю от самия себе си. Нападателят пусна "интервюто" чрез профила си в социалните мрежи. Така Бербатов по доста "оригинален" начин отговори на критиките по свой адрес след червения картон, който получи в дербито с АЕК (Атина).

Журналистът Димитър Бербатов: Здравей, как се чувстваш?
Димитър Бербатов: Здравей. Добре, но разочарован. Загубихме срещу АЕК, а аз си изкарах червен картон.
 
ЖДБ: Мислиш ли, че беше справедлив червен картон?
ДБ: Да... Футболист на АЕК ме държеше и ми пречеше да се позиционирам по-добре в наказателното поле и това, както и фактът, че бях нервен и ядосан, ме накараха да го ударя...
 
ЖДБ: Но това не е причина да удариш футболист! Много футболисти ги държат по време на мач...
ДБ: Така е... Затова картонът е заслужен. Постъпката не отговаря на качествата ми и на футбола, който демонстрирам. Явно всеки може да направи нещо глупаво по време на мач.
 
ЖДБ: От какво беше породена тази твоя нервност, от какво си бил ядосан? 
ДБ: Гледах как отбора на АЕК води в резултата, а не са толкова добри. А аз не играех и не можех да направя нищо... Все пак това е дерби и аз дойдох да играя точно в такива мачове, в които моята опитност и качества ще помогнат на отбора, не да седя на пейката и да не правя нищо! Но се получи точно обратното.
 
ЖДБ: И затова си разочарован? 
ДБ: Да... Когато не играя, не мога да съм щастлив. Лошото е, че си го изкарах на колега от противниковия отбор. Аз не съм от играчите, търсещи конфликти и това е известен факт, но в тази ситуация се получи обратното, за което съжалявам.
 
ЖДБ: И сега?
ДБ: И сега си нося последствията... 3 мача наказание... За което се извинявам на отбора!
 
ЖДБ: Някои твърдят, че нямаш желание да играеш в ПАОК вече...
ДБ: Ето защо давам интервю на теб, а не на хора, които си измислят новини. Това са глупости, с които се цели да се навреди на отбора. Или да си кажат хората: "Гледай го тоя, звездата, не му се играе и затова си изкара червен картон." Което, разбира се, не отговаря на истината. А истината е проста: аз все още изпитвам удоволствие от играта! Когато не играя, съм разочарован и ядосан. Няма как да ми харесва, че не играя и ми плащат добри пари, на фона на всичко, което се случва в Гърция. А на ПАОК мога да помогна на терена, с футболните качества, които притежавам и които съм демонстрирал през цялата си кариера. Когато нямам такава възможност, трудно е да скрия разочарованието си. Аз съм такъв, че ако страстта ми към футбола намалее, тогава ще спра да се ядосвам, да викам и жестикулирам на терена. И това ще значи, че вече футболът, или отборът, за който играя, не ме интересува и ми е все тая. Страстта си е отишла... Но това още не се е случило. ПАОК е моят отбор в момента, а аз се боря за отбора си, дори ако това значи червен картон някой път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 swet

    0 0 Отговор
    Очаквана и разумна позиция, възпроизведена по оригинален начин. За сведения на хейтърите Алеко Константинов прави първото "Автоинтервю" със себе си.
    Достойна позиция, която отговаря на тъпите гръцки писания и кореспондира с този коментар:
    http://sportvox.net/2016/01/25/пиян-гръцки-моряк-или-новият-берба/
  • 2 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    а честито,любимец си ми но ...не бива така
  • 3 909

    0 0 Отговор
    Бербатов е голям футболист! Който не го признава значи нищо не разбира от футбол !