Last news in Fakti

5 Февруари, 2016 17:50 26 295 4

Лоши новини за здравето на Шумахер

  • шумахер-
  • милаел шумахер-
  • лоши новини-
  • германия-
  • формула 1-
  • състояние

Лошата новина сподели бившият президент на Ferrari пред журналисти в Милано

Бившият президент на Ferrari Лука ди Монтедземоло сподели "лоша новина" за състоянието на автомобилния състезател Михаел Шумахер, който все още се възстановява от тежка травма на главата, която получи след инцидент със ски през декември 2013 година, пише Дойче веле.

"Имам новини, които за съжаление не са добри", каза Лука ди Монтедземоло пред журналисти по време на официално събитие в Милано.

Въпреки това той не даде повече подробности.

Бившият шеф на Ferrari заяви само, че инцидентът с Шумахер е съсипал кариерата му на състезател.

„Животът е странен. Той беше фантастичен пилот и имаше само един инцидент на пистата през 1999 г. и не бе негова вината, а по наша. За жалост, едно нелепо падане при каране на ски го доведе в това състояние”, заяви бившият шеф на Ferrari.

В допълнение, Монтедземоло отрече появили се твърдения в медиите, че Шумахер сам си е виновен за трагедията. "Не е вярно, че Михаел е бил невнимателен, докато кара ски. Той винаги е бил много внимателен на пистата", каза той.

Ройтерс потърси коментар от официалния представител на Шумахер, Сабина Кем, но тя е отказала да говори.

Кем многократно е призовавала медиите да не спекулират с информация за здравето на пилота от Формула 1, а да се придържат към официалните съобщения.

В края на миналата година се появи информация, че Шумахер се чувства все по-добре и вече може да ходи, но Кем опроверга тази новина.

Припомняме, че в момента германският състезател се лекува в дома си. Шумахер получи сериозна черепно-мозъчна травма и макар да бе изписан от болницата прогнозите за това дали ще успее да се възстанови са противоречиви. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Дръж се Шампионе!!!
  • 2 stan2

    1 0 Отговор
    Ти си най-големия...
  • 3 Plodviv

    1 0 Отговор
    Ужасно е, че великан като Шумахер е орисан да завърши земния си път по такъв депресиращ начин... Всичко на този свят е преходно, дори и при най-великите...
  • 4 опсмопсус

    0 2 Отговор
    Много отдавна ви казах, че няма оправия, но все пак се надявахме да се оправи!Шумахер беше неспортмен и се възползваше от всичко за да стане първи!Много смешни бяха петте му последователни победи с Ферари!Просто нямаше с кого да се състезава!