Last news in Fakti

2 Март, 2016 19:57 795 0

Левски със срамно реми срещу Монтана

  • левски-
  • монтана-
  • реми

Сините сдадоха титлата след 0:0 пред собствена публика

Отборът на Левски вече е на цели 10 точки от лидера в "А" група Лудогорец и едва ли ще представлява сериозна заплаха за трона на разградчани до края на сезона.

"Сините" показаха безидейност в атака и се задоволиха с 0:0 срещу борещия се със зъби и нокти за оцеляването си в елита Монтана.

Нещо повече, столичани направиха грешната стъпка на "Герена" пред своята публика, която меко казано бе разгневена от поредния незадоволителен мач на тима.

Най-сериозните пропуски направи Венци Христов и това доведе до смяната му през втората част. На няколко пъти новодошлият нападател не успя да порази вратата на противника и отигра доста несериозно ситуациите. Други грешници може да се търсят в лицето на младия талант на "сините" Краев и скъпото поълнение Нар. Двамата не придадоха достатъчно острота по крилата и креативността им сякаш се бе изпарила.

В 70-ата минута и Бабатунде Адениджи дебютира. Той замени Де Ноойер и Левски започна да играе с двама чисти нападатели. Младокът Станислав Иванов също влезе да подкрепи нападението на тима в 78-ата минута. Макар че Левски вече разполагаше с трима нападатели на терена, остротата пак я нямаше и монтанци удържаха престижното реми. Всяка точка е важна за тях, тъй като те ще спорят с Пирин за оцеляване.

Последната възможност, която се откри пред „сините“ бе в 89-та минута, когато след центриране в наказателното поле на Монтана топката попадна в Роман Прохазка, който стреля от малък ъгъл, но Христо Иванов спаси. 

Така Левски се отдалечи на 10 т. от титлата, а Монтана е последен с 15 точки на една зад Пирин, който по-рано се добра до 2:2 срещу Ботев (Пд).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА