Last news in Fakti

8 Март, 2016 10:35 758 0

Сектор "В" на "Армията" готов до две седмици

  • цска-
  • сектор в-
  • армията-
  • берое-
  • купа на българия

От ЦСКА се готвят усилено, за да посрещнат Берое пред пълен стадион

Сектор "В" на "Армията" готов до две седмици - 1
Снимка: БТА

ЦСКА очаквано ще завърши ремонта на сектор "В" в кратки срокове. Много е вероятно още до две седмици трибуната отново да е готова за експлоатация. Вече започна поставянето на нови седалки на мястото на старите, които бяха изпочупени, пише вестник "Тема спорт". В рамките на седмица ще започне и изливането на новия бетон. На някои места, особено около стълбищата, той има нужда от сериозно укрепване.

След като завършат ремонтните дейности, комисия на общината ще мине за втори път на оглед, за да приеме промените по трибуната и да я лицензира.

Така сектор "В" почти сигурно ще може да бъде отворен още за домакинството на 9 април на Чико Бяга и няма да има проблем да приема публика на реванша за купата срещу Берое на 21 април.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА