Last news in Fakti

7 Май, 2016 21:53 3 391 0

Тайсън Фюри: Не виждам как Чисора ще победи Пулев

  • тайсън фюри-
  • дерек чисора-
  • кубрат пулев

Шампионът ще гледа мача в Хамбург

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че не смята, че Дерек Чисора може да победи най-добрият български боксьор Кубрат Пулев, съобщи Boxing News 24.

„Ако трябва да съм честен не виждам как Чисора ще победи. Аз обаче ще скачам до небето, ако го направи. Не знам дали той ще може да надиграе Пулев. Кубрат е висок и трениран боксьор. Дерек разчита основно на агресия и сила. Не знам как той е тренирал за този мач“, заяви Фюри.

Шампионът е последният боксьор, който победи Чисора в мача за европейската титла през 2014 г. Той ще присъства на неговия мач с Пулев в Хамбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА