9 Май, 2016 13:58 927 0

Монтела фаворит да поеме Италия

  • монтела-
  • италия-
  • национален отбор-
  • сампдория-
  • конте

Селекционерът на Албания също сред вариантите

Монтела фаворит да поеме Италия - 1
Снимка: БТА/АР

Винченцо Монтела е фаворит за следващия селекционер на Италия, което пък може да доведе до промени при треньорите в Серия "А".

Монтела изглежда пътник от Сампдория след загубата с 0:3 от Дженоа в местното дерби и най-вероятно ще напусне след края на сезона. Според „Гадзета дело Спорт“ специалистът по този начин се насочва към „Скуадрата“.

Президентът на местната федерация Карло Тевекио търси заместник на Антонио Конте, който напуска след Европейското първенство, за да поеме Челси. В Италия смятат, че Монтела и селекционерът на Албания Джани Де Биази са фаворити за поста.

Ако Монтела напусне Сампдория, той може да бъде заменен от Марко Джампаоло от Емполи или Роландо Маран от Киево.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА