Last news in Fakti

13 Май, 2016 14:53 979 0

Официално: Левски се раздели със Стойчо Стоев

  • левски-
  • раздели-
  • стойчо стоев

Двете страни се разделят по взаимно съгласие

Ръководството на футболен клуб Левски обяви официалната раздяла с треньора на отбора Стойчо Стоев.

Новината беше обявена в сайта на клуба.

„Управителният съвет на ПФК Левски АД реши да предложи на старши-треньора Стойчо Стоев прекратяване на договора му по взаимно съгласие.

Предложението беше прието.

ПФК Левски АД благодари на Стойчо Стоев за досегашната му работа и му пожелава професионални успехи занапред.“

Стоев пое Левски в края на 2014 г. В периода си начело на клуба Стоев изведе Левски до финал в турнира за Купата на България. В началото на този сезон основната задача пред него беше класиране на отбора в евротурнирите, като в момента Левски се намира на 2-ро място в А група.

През 2016 г. Левски има само две загуби – срещу Лудогорец и Локомотив Пловдив. Все още няма яснота кой ще е следващият треньор на отбора. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА