Last news in Fakti

9 Юни, 2016 09:29 818 0

Бразилия се разправи с Хаити

  • бразилия-
  • хаити-
  • копа америка-
  • коутиньо

Кариоките победиха с категоричното 7:1

Бразилия се разправи с Хаити - 1
Снимка: БТА/АР

Националният отбор на Бразилия постигна великолепна победа на Копа Америка, след като смаза със 7:1 слабака Хаити в мач от група В на турнира.

Над всички беше звездата на Ливърпул Фелипе Коутиньо, който се отличи с хеттрик, след като се разписа в 14-ата, 19-ата и 92-ата минута. Ренато Аугусто добави две попадения в 35-ата и 86-ата минута, а по един вкараха Габриел (59) и Лукас Лима (67). Почетният гол за Хаити вкара Джеймс Марселин в 70-ата минута.

В другия мач от групата Еквадор и Перу завършиха 2:2, като перуанците поведоха с 2:0, но допуснаха изравняване. В класирането Бразилия и Перу имат по 4 точки, Еквадор е с 2, докато Хаити е с 0 т.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА