Last news in Fakti

11 Юни, 2016 21:57, обновена 11 Юни, 2016 23:53 3 790 0

Русия шокира Англия в продължението

  • русия-
  • англия-
  • евро 2016

Англичаните водеха играта и доминираха, но допуснаха късно изравняване

Русия шокира Англия в продължението - 1
Снимка: БТА/АР

Англия изпусна Русия и двете страни врътнаха реми 1:1 в среща от Група В на Евро 2016. 
Като цяло първото полувреме бе доста по-добро за англичаните, но след почивката на доста моменти ролите се размениха.

Рой Ходжсън заложи на Хари Кейн да води атаката на Англия в мача срещу "Сборная" от група „В“ на Европейското първенство. Зад гърба на нападателя на Тотнъм действа[e капитана на отбора Уейн Рууни.

В 3-ата минута дойде първата опасност в мача след удар на Деле Али от воле, но англичанинът не успя да уцели врата на Акинфеев.

В 7-ата минута имаше нов шанс за гол пред Англия. Адам Лалана отправи силен изстрел, който обаче бе париран от вратаря на Русия.

12-та минута и нова опасност пред вратата на "Сборная". Смолинг стреля точно с глава, но ударът му попадна в ръцете на Акинфеев. 

Нова шанс за гол се откри пред Адам Лалана. За негово съжаление обаче, ударът му премина покрай вратата.

В 34-ата минута на мача и Уейн Рууни пробва късмета си след удар от воле, но Акинфеев отново бе на мястото си и боксира силния шут.

Нова добра намеса на Акинфеев в 41-ата минута след застрашително центриране отляво.

В 51-ата минута на срещата имаше разбъркване пред вратата на Русия, която завърши с изчистване от защитниците на "Сборная".

В 58-ата минута замалко да се стигне до куриозен автогол във врата на Джо Харт след коварен рикошет в тялото на защитник на Англия.

В 70-ата минута дойде най-чистото положение за Англия. Изтрел на Уейн Рууни изглеждаше, че най-после ще опъне мрежата зад Акинфеев, но вратарят на Русия показа невероятен рефлекс и изби топката в гредата.

73-та минута гол за Англия. Ерик Дайър отбеляза за 1-0 за островитяните след перфектно изпълнение на фаул.

92-а минута гол за Русия. "Сборная" шокира Англия, след като през целия мач нямаше реална голова опасност. Руснаците стигнаха до попадение след центриране и удар с глава на Василий Березутски.

Стартови състави:

Англия: Харт, Уолкър, Роуз, Кейхил, Смолинг, Стърлинг, Лалана, Кейн, Рууни, Дайър, Али; селекционер: Рой Ходжсън

Русия: Акинфеев, Смолников, Игнашевич, Нойщедтер, Кокорин, Смолов, Головин, Березутски, Шатов, Сченников, Дзюба; селекционер: Леонид Слуцкий

Бордо,
Съдия: Никола Рицоли (Италия)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА