Last news in Fakti

17 Юни, 2016 12:28 841 0

Стъридж: Невероятно е да вкараш такъв гол

  • стъридж-
  • евро 2016-
  • англия-
  • чувство

"Както винаги аз просто се стремя да бъда полезен", споделя нападателят

Стъридж: Невероятно е да вкараш такъв гол - 1
Снимка: БТА/АР

Даниел Стъридж очаквано бе на Седмото небе, след като донесе победата на Англия над Уелс с 2:1 и почти сигурно участие на осминафиналите на европейското първенство. Нападателят се появи от пейката на почивката, когато отборът му губеше с 0:1 и успя да се разпише дълбоко в добавеното време, за да покаже, че определено Рой Ходжсън трябва да помисли дали да не започва с него мачовете. 

„Чувството е наистина прекрасно. Невероятно е! Благодарен съм за възможността, която получих от треньора. Изключително приятно е да можеш да представиш страната си в съперничество с друг отбор. Наистина е велико” трудно намираше думи да изрази чувствата си играчът на Ливърпул. 

„Остава ни още един мач от групата, така че никой не изпада в прекалено голяма еуфория. Атмосферата е наистина прекрасна и това бе сблъсък между две страни, които са много единни. Надявам се, че ще продължим напред, а аз просто ще се опитам да бъда полезен доколкото мога. Дали ще започна срещу Словакия? Това е решение на боса” добави Стъридж.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА