Last news in Fakti

21 Юни, 2016 17:57 3 282 0

Ансамбълът посети Цветелина Стоянова

  • раева-
  • посещение-
  • стоянова-
  • ансамбъл

"Видяхме я. Молим се всичко да върви добре", заяви Раева

Ансамбълът посети Цветелина Стоянова - 1
Снимка: БТА

Гимнастичките от националния ансамбъл на България по художествена гимнастика посетиха днес в "Пирогов" своята съотборничка Цветелина Стоянова, която миналия петък претърпя трагичен инцидент. 

Илиана Раева се спря за кратко пред репортерите на излизане от "Пирогов".

"Не, не можем да говорим, видяхме я. Молим се всичко да върви добре. Докторите се грижат много добре и се надяваме, че ще се оправи. Това е", каза Раева.

"Всичко, което трябва, сме го направили. Докторите се борят, тя се бори и те се борят", добави шефката на художествената ни гимнастика.

Раева не уточни дали момичетата са оставили при съотборничката си медала, който организаторите на Европейското в Израел бяха предвидили за Стоянова.

"Днес бяхме при Цвети. Целият отбор, треньори и нейният брат Найден. Цвети не е в кома. Тя се бори! Докторите правят всичко, което е по силите им. Вярвам, че всички заедно ще успеем! Кураж, момичето ми! Ще се справиш", добави Раева във "Фейсбук" след посещението в "Пирогов".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА