Last news in Fakti

8 Юли, 2016 15:57 1 191 0

Нойер: Резултатът не е справедлив

  • нойер-
  • франция-
  • евро 2016-
  • германия-
  • кроос

"Изиграхме най-добрия си мач във Франция", заяви Тони Кроос

Нойер: Резултатът не е справедлив - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят на германския национален отбор Мануел Нойер определи като "несправедлива" загубата с 0:2 от домакина Франция на полуфиналите на Евро 2016.

"Направихме едно добро Европейско първенство, но отпаднахме. А това е много, много жалко. Загубихме на полуфинал, по-неприятно трудно може да бъде. Резултатът не беше справедлив. Това е най-трудното за приемане. Получихме гол във възможно най-лошия момент малко преди почивката. Излязохме на терена през през второто полувреме и се постарахме да се върнем в мача. За съжаление не успяхме да реализираме положенията си. Съперникът беше много ефективен. Ако се бяхме прибрали на почивка при 0:0, ситуацията щеше да бъде различна. При 1:0 стана по-лесно за французите", каза Нойер.

Полузащитникът Тони Кроос смята, че срещу Франция световните шампиони са изиграли най-добрия си мач на континенталния шампионат. 

"Изиграхме най-добрия си мач на това Европейско първенство, колкото и смешно да звучи след това 0:2. Старахме се и дадохме всичко от себе си. Имахме и добри положения. За нещастие получихме гол след една глупава ситуация в защита и това промени всичко", каза Кроос.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА