Last news in Fakti

10 Юли, 2016 02:29 1 162 0

Роналдо: Време е да спечеля нещо с националния

  • роналдо-
  • евро 2016-
  • франция-
  • национален отбор-
  • португалия

Звездата на "мореплавателите" оптимист преди финала с Франция

Роналдо: Време е да спечеля нещо с националния - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо вярва, че неговият тим има сили да триумфира на Евро 2016. Той призна, че Франция е фаворит във финала, но вярва в силите на своя отбор.

"Победа във финала ще означава много за мен. Това е нещо, за което винаги съм мечтал, да спечеля с националния отбор. Спечелил съм всичко на клубно и индивидуално ниво, би било страхотно постижение да спечеля нещо и за португалския отбор".

"Франция е малко повече фаворит от нас, но мисля, че Португалия ще победи. Трябва да вярваме в собствените си сили", добави Роналдо. 

Финалът на Евро 2016 между Франция и Португалия е в неделя от 22:00 часа на "Стад дьо Франс". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА