Last news in Fakti

10 Юли, 2016 16:24, обновена 10 Юли, 2016 16:58 1 373 1

Роналдо няма да напусне националния, независимо от резултата във финала

  • роналдо-
  • португалия-
  • финал-
  • напусне-
  • фернандо сантош-
  • евро 2016

Португалецът ще продължи да се състезава за родината си, категоричен е старши-треньорът Фернандо Сантош

Роналдо няма да напусне националния, независимо от резултата във финала - 1
Снимка: БТА/АР

Кристиано Роналдо няма да напусне националния тим на Португалия, независимо от резултата в тазвечершния финал на Евро 2016, категоричен е селекционерът на "мореплавателите" Фернандо Сантош.

В 22:00 часа тази вечер Португалия и Франция излизат на "Стад дьо Франс" в битка за титлата на Стария континент.

Наскоро плъзнаха слухове, че звездата на Реал (Мадрид) може да последва стъпките на големия си съперник Лионел Меси, който се отказа от представителния отбор на Аржентина след загубения финал от Чили на Копа Америка. Въпреки това, Сантош вярва, че Роналдо ще играе толкова дълго, че да играе поне още един голям финал с националната фланелка.

"Той ще играе още шест,  седем, десет години. Не зная. Но утре (говорейки за днес) няма да е последният му мач. Неговото лидерско умение е това, което ни крепи в момента. Бях му наставник преди 13-14 години в Спортинг, но не за дълго, тъй като след това отиде в Манчестър (Юнайтед). Той е фантастичен, много талантлив и винаги жаден за успехи. Психиката му също е стабилна, на роден победител.", сподели треньорът на португалците в интервю, предадено от ESPN.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Берта

    0 0 Отговор
    Вечно втори !