Last news in Fakti

10 Юли, 2016 14:52, обновена 10 Юли, 2016 15:03 1 300 1

Дронове и снайперисти ще охраняват финала на Евро 2016

  • дронове-
  • снайперисти-
  • финал-
  • евро 2016-
  • сигурност

Затегнати мерки за сигурност преди голямата битка между Португалия и Франция

Дронове и снайперисти ще охраняват финала на Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Френските власти затягат сериозно мерките за сигурност преди финала на Евро 2016, който ще се проведе на "Стад дьо Франс" в Париж. Според местното издание "Le Soir" по улиците на града ще бъдат разположение 3 400 полицаи, a 1 400 от тях ще бъдат жандармеристи.

Нещо повече, на покрива на „Стад дьо Франс" ще са разположени снайперисти, а над съоръжението ще летят дронове.

Очаква се на финалния сблъсък да присъстват множество важни гости, сред които и президентите на двете страни-финалисти - Португалия и Франция.

От полицията в Париж разкриват още, че няма плануван парад за деня след мача. Разпределението на служителите на властите планира 1300 полицаи на самия стадион, 1400 около фен-зоната пред Айфеловата кула и 700 из градския транспорт в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Докъде ни докараха тези ислямисти, цяла Европа да внимава за евентуални атентати.Това е следствие на безспирните действия на САЩ , да направят Европа по слаба.