Last news in Fakti

11 Октомври, 2011 09:57 643 0

Гари Спийд е наясно с проблемите в националния ни отбор

  • гари спийд-
  • уелс-
  • матеус
Гари Спийд е наясно с проблемите в националния ни отбор - 1
©БГНЕС

"Знам, че има промени в отбора на България откакто Матеус си тръгна. Знам, че някои от играчите са си тръгнали също от националния отбор", каза селекционерът на Уелс Гари Спийд. Треньорът на Уелс призна, че е наясно с промените и проблемите, които се случват в българския футбол, но въпреки това определи "Лъвовете" като тежки съперници.

"Очаквам мачът да е труден. Всеки път, когато играеш с България е трудно. Имате и винаги сте имали много добри играчи. Знам, че в момента българския футбол минава през период на промени, което определено влияе върху формата на играчите. Въпреки това обаче трябва да бъдем концентрирани на 100%. Мисля, че Уелс е по-добре сега, отколкото преди година. Работихме доста усърдно и постигнахме добри резултати. Имаме и лоши моменти, но знаем точно какво да направим с отбора и работим върху това", каза Спийд.

Освен това, специалистът разкри, че няма проблеми с контузени играчи. Според него за Уелс е важно да победи България за самочувствие преди предстоящите световни квалификации, съобщава БГНЕС. "Искаме да спечелим мача, но освен това за нас е важно да не изгубим. Това е важно за нас, заради предстоящите квалификации за Мондиала. Мисля, че това ще е добър опит за по-младите играчи на тима на Уелс. България е добър противник. Предстоят ни мачове с Хърватия, Сърбия, Македония, това са много сериозни противници и сега имаме възможност да проверим силите си", допълни още Спийд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА