Last news in Fakti

10 Октомври, 2011 12:28 4 360 3

България - Уелс на живо само по БНТ 1

  • уелс-
  • нацонален отбор-
  • бнт
България - Уелс на живо само по БНТ 1 - 1
©БГНЕС

С двубоя срещу Уелс във вторник приключва цикълът европейски квалификации за Българския национален отбор. Двата отбора отдавна са без шансове за класиране, но това не означава, че интригата липсва. Загубилият със сигурност ще е на опашката в класирането, а това не се харесва, на който и да е отбор.

Има ли светлина в тунела за българите след треньорските промени, ще видят ли феновете поне една победа на родна земя и ще се зарадват ли дори и на един гол? Отговорите ще станат ясни във вторник вечерта на стадион "Васил Левски", съобщава БГНЕС. България срещу Уелс у дома - пряко по БНТ1 на 10 октомври от 21:05 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    dano ne e poredniat rezil
  • 2 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    dano ne e poredniat rezil
  • 3 Иван Захариев

    1 0 Отговор
    така все едно бях пуснал един отбор от в групата и незнае каде се намира