Last news in Fakti

14 Октомври, 2011 15:49 1 199 0

Без чадъри на "Лудогорец Арена"

  • лудогорец-
  • миньор
Без чадъри на "Лудогорец Арена" - 1
©БГНЕС

Полицията в Разград предупреди, че за мача с Миньор в събота на стадиона "Лудогорец Арена" няма да бъде допускано внасянето на чадъри. Феновете няма да имат право да внасят както обикновени, така и сгъваеми чадъри от съобръжения за сигурност. Може да се влиза единствено с дъждобрани, съобщава БГНЕС. От 14:00 часа в събота няма да бъдат допускани автомобили по улиците "Ветеринарна", "Стадионна", "Мраморно море" и Северен булевард.

Това са указанията на полицията:
1. Забранява се внасянето на чадъри – ще се допускат зрители само с дъждобрани;
2. На стадиона няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние или употребили упойващи вещества;
3. Няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, или остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване, както и лица, носещи стъклени бутилки;
4. На стадиона ще бъде разрешено само внасянето на пластмасови бутилки с вода с вместимост до 0,5 л без капачки;
5. Няма да се допускат непълнолетни лица без родители;
6. Височината на внасяните знамена и рекламни пана не трябва да надвишава 1 метър, както е указано в Закона за опазване на обществения ред при спортни мероприятия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА