Last news in Fakti

3 Октомври, 2011 14:42 813 0

Наставникът на "Лудогорец" очаква по-силен втори полусезон

  • лудогорец-
  • петев
Наставникът на "Лудогорец" очаква по-силен втори полусезон - 1
©БГНЕС

"И в най-смелите си мечти не съм очаквал такава начало на сезона за нас, особено след като привлякохме 16 нови играчи през лятото", заяви наставникът Лудогорец Ивайло Петев. Отборът от Разград е хитът в първенството от началото на сезона със своите 7 победи и едно равенство и се намира на второ място в класирането. "Със сигурност обаче имаме още потенциал, надявам се през пролетта да сме още по-силни", сподели Петев, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Нашата цел е не да сме шампиони, втори или трети, а да играем футбол, който да радва хората в Разград. Искаме на всеки мач на Лудогорец да има по 7-8 хиляди зрители", допълни наставникът на "орлите" пред репортер на БГНЕС. На въпрос за декларацията, в която от тима се оплакват, че са били ощетени от съдиите в последните два мача, Петев отговори: "Ще кажа само едно нещо - ние искаме всичко да се решава на терена. Ако заслужаваме да сме в призовите места - ще бъдем".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА