Last news in Fakti

17 Октомври, 2011 14:55 726 0

Фърдинанд пропуска мача в Букурещ, Видич се завръща

  • рио фърдинанд-
  • манчестър юнайтед-
  • неманя видич-
  • димитър бербатов-
  • шампионска лига
Фърдинанд пропуска мача в Букурещ, Видич се завръща - 1
Рио Фърдинанд ©ЕРА/БГНЕС

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд ще пропусне гостуването на "червените дяволи" в Букурещ на румънския Оцелул Галата, но Неманя Видич е готова да направи завръщане в английския шампион. Според английските медии Фърдинанд няма проблем с контузия, но мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е решил да го запази за дербито с Манчестър Сити тази неделя.

Капитанът на тима Неманя Видич не е играл за отбора от победата над Уест Бромич Албиън в първия кръг на Висшата лига, но е готов да направи своето завръщане в състава. Българският нападател Димитър Бербатов, който остана извън групата за дербито с Ливърпул пред два дни също ще пътува за румънската столица. Младите Том Клевърли и Рафаел все още не са напълно възстановени от своите травми и няма да вземат участие в двубоя от Шампионската лига.

Междувременно Рио Фърдинанд коментира спекулациите в някои медии относно положението му в Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия. Бранителят имаше проблеми с контузии в началото на сезона и в негово отсъствие на "Олд Трафорд" изгряха звездите на Крис Смолинг и Фил Джоунс, съобщава БГНЕС.  "Хората много пъти са ме отписвали през годините. Аз просто излизам и играя. Уверен съм в своите качества. Не ме интересува какво пишат, независимо дали е добро или лошо", сподели Фърдинанд.

"Не попаднаха в състава на Англия, но трябва просто да продължа напред. Не съм човек, който ще седне да се оплаква. В момента мисля за Манчестър Юнайтед и как да останем успешни. Имах леки проблеми с травми, но през последните две седмици тренирах много здраво и се чувствам добре", допълни защитникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА