Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 15:16 1 496 0

Димитров на четвъртфинал в Стокхолм

  • григор димитров-
  • стокхолм
Димитров на четвъртфинал в Стокхолм - 1
©ЕРА/БГНЕС

Григор Димитров се класира за четвъртфиналите на тенис турнира на твърда настилка в Стокхолм с награден фонд 600 000 евро. Най-добрият български тенисист победи опитния 32-годишен аржентинец Хуан Игнасио Чела, който в момента се намира под №28 в ранглистата на ATP.

Хасковлията, който показа прекрасен тенис и днес, продължава в Топ 8 в шведската столица след успех с 6-2, 5-7, 6-1 за час и 49 минути. За място на полуфиналите, Григор, който в момента е 70-ти в света, ще срещне канадеца Милош Раонич, който е 29-ти в ранглистата на ATP.

Раонич, който е поставен под номер шест в основната схема, срази Филип Петцшнер в мача си от втория кръг, съобщава БГНЕС. Поставеният под номер едно в основната схема Гаел Монфис пък може да бъде противник на българина на полуфиналите, ако Димитров спечели следващия си мач в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА