Last news in Fakti

19 Октомври, 2011 15:53 681 0

Гришо започна с победа в Стокхолм

  • григор димитров-
  • стокхолм
Гришо започна с победа в Стокхолм - 1
©ЕРА/БГНЕС

Григор Димитров се класира за втория кръг на тенис турнира в Стокхолм с награден фонд 600 000 евро. Най-добрият български тенисист победи американеца Райън Суитинг с 6-3, 6-1 и се класира за следващия кръг, където ще срещне поставения под номер четири в основната схема Хуан Игнасио Чела от Аржентина.

Гришо поведе с 3-1 в първия сет след пробив на твърдата настилка в шведската столица, а след това достигна и до сетбол, но той бе спасен от американеца. Григор сервира за сета при 5-3 и успя да спечели подаването си за 6-3. Българският тенисист бе безпощаден във втория сет и след два пробива поведе на своя съперник с 4-0, съобщава БГНЕС. Суитинг намали на 4-1, но Димитров затвърди отличното си представяне с добри отигравания, нов пробив и краен успех за един час и 14 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА