Last news in Fakti

21 Октомври, 2011 15:16 1 162 0

Филм за Станка Златева по БНТ

  • станка златева-
  • бнт-
  • свобода маданска
Филм за Станка Златева по БНТ - 1
©БГНЕС

Филм за петата световна титла на Станка Златева ще бъде излъчен по БНТ 1 в понеделник, 24 октомври, от 22:00 часа. Автор на продукцията е Свобода Маданска, а редактор - Боряна Тончева. Филмът ще бъде излъчен в рубриката "Кадър" и разказва за трудностите, през които е преминала Станка Златева, и цената на златото.

Междувременно Станка Златева бе избрана за спортист № 1 на месец септември, в който спечели петата си световна титла, съобщава БГНЕС. Награждаването ще е в понеделник, 24 октомври, от 11:00 часа в пресклуб "България" на стадион "Васил Левски"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА