Last news in Fakti

5 Ноември, 2016 19:11, обновена 5 Ноември, 2016 19:15 873 0

Манчестър Сити подцени Боро и бе наказан

  • манчестър сити-
  • мидълзбро-
  • подцени-
  • наказан-
  • висша лига

Мидълзбро измъкна точка като гост на "гражданите"

Манчестър Сити подцени Боро и бе наказан - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Манчестър Сити не успя да победи Мидълзбро като домакин в мач от 11-ия кръг на Висшата английска лига, завършвайки 1:1 с гостите на своя "Етихад".

"Гражданите" тотално донимираха над своя съперник, но не успяха да си осигурят така очакваната ранна комфортна преднина. Серхио Агуеро все пак изведе Манчестър Сити напред в резултата малко преди последния съдийски сигнал за първата част.

През втората част възпитаниците на Хосеп Гуардиола продължиха с атакуващия футбол, но сякаш някак високомерно редяха пропуск след пропуск и така и не успяха да стигнат до втори гол. Неоползотворените им възможности за попадение бяха наказани в 91-ата минута, когато Мидълзсбро изравни за 1:1. Мартен де Рон заби топката с глава в мрежата на Клаудио Браво след прекрасно центриране на капитана Джордж Френд.

Така Манчестър Сити излезе еднолично начело в класирането с 24 точки, но е твърде вероятно да се смъкне надолу, тъй като Ливърпул и Арсенал, които са с по мач по-малко и с по 23 точки играят утре. Мидълзбро пък е 15-и със завоюваната 11-а точка и вече диша по-спокойно над зоната на изпадащите.

Ето и останалите резултати от мачовете във Висшата лига на Острова, играни днес (събота):

Борнемут - Съндерланд 1:2

Бърнли - Кристъл Палас 3:2

Уест Хям - Стоук Сити 1:1

Челси и Евертън играят от 19:30 българско време


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА