17 Декември, 2016 14:54 10 761 2

Стивърн поиска доживотна дисквалификация за Поветкин

  • бърмейн стивърн-
  • александър поветкин-
  • бокс

Руснакът бе хванат с допинг преди мача между двамата

Стивърн поиска доживотна дисквалификация за Поветкин - 1
Снимка: БТА/АР

Канадският боксьор Бърмейн Стивърн поиска Александър Поветкин да бъде дисквалифициран доживот от професионалния бокс, научи "Р-Спорт". Причината е, че руснакът даде положителна допинг проба - в тялото му е била намерена субстанцията остарин.

Двамата съперници в тежка категория трябваше да се боксират днес (събота, 17 декември) за междинната титла на WBC (Световния боксов съвет) и да определят противника на шампиона Дионтей Уайлдър.

"Мисля, че Александър Поветкин трябва да бъде изхвърлен доживот, тъй като това е второто му подобно провинение. Това е непрофесионално. Лошо е за бокса, лошо е за него и за промоутъра му. Вярвам, че той е приключил (с бокса)", заяви Стивърн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Povetkin

    18 10 Отговор
    Добре че не излезе днес срещу него, че ти да си приключил с бокса
  • 2 Тодор

    1 1 Отговор
    Тоя щеше да яде бой,докато му се изправи косата!