Last news in Fakti

12 Януари, 2017 10:05 1 157 1

Радо Стойчев: Вдигнете статуя на Сашо Попов

  • радостин стойчев-
  • александър попов-
  • волейбол-
  • цска-
  • статуя

Бившият ни национален селекционер посети волейболната среща между ЦСКА и Амрисвил

Радо Стойчев: Вдигнете статуя на Сашо Попов - 1
Снимки: БТА

Бившият селекционер на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев посети двубоя на ЦСКА от Купата на CEV срещу Волей (Амрисвил) в столичната зала "Арена Армеец". Един от най-успешните ни волейболни треньори се сдоби с карта "100 сърца за ЦСКА" и подкрепи "армейците" при победата им с 3:1 гейма над швейцарския шампион.

"Всички в ЦСКА достойни за уважение, че организират подобно събитие. Хубаво е да се видят тези фенове на ЦСКА, които представят клуба си. Днешният ден е празник за волейбола в България”, сподели Стойчев пред Българската национална телевизия.

Радо Стойчев: Вдигнете статуя на Сашо Попов

"Трябва да се издигне статуя на Сашо Попов. ЦСКА се държи само на това, защото Сашо се бори. Трябва да му издигнат статуя, защото усилията, които полага в тези условия, са достойни за уважение", допълни Стойчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    100 сърца за ЦСКА!!!!!!