Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 12:56 515 1

ЦСКА набеляза още двама играчи

  • цска-
  • меркадо-
  • родригес-
  • селекция

"Червените" чакат уругвайски национал и еквадорско крило

ЦСКА набеляза още двама играчи - 1
Снимка: БТА

Селекцията в ЦСКА продължава с пълна сила. След като вчера от клуба обявиха трансфера на Кевин Кубембе, на "Армията" чакат още трима. Освен бразилеца Рожерио Консейсао де Росарио, "червените" ще се опитат да си осигурят услугите на уругвайския национал Джонатан Родригес и еквадореца Кевин Меркадо.

Първият е 23 години и е нападател. В момента е играч на мексиканския Санта Лагуна, а във визитката му на очи се набива престой в португалския гранд Бенфика, пише "Меридиан мач".

Меркадо пък е на 22 и играе на позицията ляво крило. За последно е играл в аржентинския Сармиенто, където в 23 мача не съумява да отбележи нито едно попадение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    0 0 Отговор
    Пак индиянци,пак маймуни !!!!!!!!