Last news in Fakti

12 Ноември, 2011 17:19 1 176 0

Славия и Локомотив Пловдив с победи

  • футбол-
  • славия-
  • локомотив пловдив
Славия и Локомотив Пловдив с победи - 1
Снимка: Архив/БГНЕС

 

Славия и Локомотив Пловдив добавиха по три точки към актива си в днешния 13-и кръг от "А" група.

"Белите" победиха с класическото 3:0 при гостуването на Светкавица, а "смърфовете" сразиха у дома Ботев Враца с 2:1.

Първият мач на Емил Велев начело на Локомотив Пловдив не започна много добре, след като в 41-та минута Мартин Ковачев изведе гостите напред в резултата. В 45-та минута обаче, след центриране на Здравко Лазаров от корнер, Юнес Бенжелюн засече топката с глава и изравни на 1:1.

Електричката се разписа в 65-та минута и донесе трите точки за пловдивчани.

Славия пък взе с 3:0 гостуването на Светкавица в Търговище след попадения на Даниел Пеев, Николай Божов и Галин Иванов. Първо, в 25-та минута, след центриране от ъглов удар и разбъркване в наказателното поле, Даниел Пеев бе най-съобразителен, разписвайки се за 0:1.

Невен Венков от домакините пък получи директен червен картон, след като фаулира откъсалия се сам срещу вратаря Божов в наказателното поле на домакините в 77-та минута. Голмайсторът на "белите" Божов застана зад топката и не сгреши за 0:2. Галин Иванов оформи крайното 0:3 в полза на Славия, след като в продължението на мача бе изведен сам срещу стража на Светкавица Георгиев.  

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА