2 Март, 2017 13:31 1 784 3

Анди Мъри скочи срещу Шарапова

  • мъри-
  • шарапова-
  • тенис

Стига са я канили по турнири, сама трябва да извоюва мястото си в елита, смята световният №1

Анди Мъри скочи срещу Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Световният №1 в мъжкия тенис Анди Мъри не таи добри чувства към Мария Шарапова. Рускинята, която се завръща корта през април, след като наказанието за употреба на допинг изтича, получава множество покани от организатори на най-различни турнири. Последната такава е за надпреварата в Рим през май.

Всичко това не се хареса на шотландеца, който е на мнение, че бившата приятелка на Григор Димитров трябва сама да си заслужи мястото в тенис елита, а не само да я канят. Така Мъри стана е един от мнозината в тенис средите, който е против реверансите към Шарапова.

„Мисля, че трябва да си извоюва сама мястото, след като се върне на корта. Шефовете на турнирите правят това, което считат за най-добро за техните събития”, коментира Мъри пред „Таймс”.

„Ако преценят, че даването на покана на големи имена ще им увеличи продажбата на билети, ще направят точно това. Тя (Шарапова) ще има възможността да подобри ранкинга си преди това и вероятно няма да се нуждае от „уайлд кард”. Но ако не го направи, тогава от Уимбълдън трябва да решат дали да я поканят. Убеден съм, че те много внимателно ще вземат решение как да процедират с нея и какво ще бъде мнението на другите”, каза още Мъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    6 0 Отговор
    МЪРЧО, МЪРЧО, АКО Я БЕШЕ ОБЯЗДИЛ ТАЗИ РАСОВА КОБИЛКА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ.....!

    Коментиран от #2

  • 2 гамена

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Е той Мърчо е педрунгел, как да я обязди
  • 3 ШАРАН БГ

    1 0 Отговор
    Аз като не ги харесвам и двамата, и като не ги гледам, пита ли ме някой?Марья крещи като изоглавена - грозно и отвратително ! Да се чуди човек - иначе красива жена. С този зверски крясък дали пък не изразява духовната си същност, или като почти всяка жена иска да се прави на оритинална и интересна ? Има вече много девойки, които са над нейното ниво като тенисистки Шотландецът също е един злобен и амбициозен човек ! Проклетията му избива изпод шапката! Като тенисист е добър, но не го харесвам и това е ! Добре, че комшията Новак понапълни гушката, поумори се човека, а и годините се навъртат. И го остави този надут пуяк да се перчи като №1. Той, представителят на Велика Британия, покорителят на целия свят !!