Last news in Fakti

8 Март, 2017 22:00 788 0

Алегри иска пълната власт в първия тим

  • алегри-
  • пълната власт-
  • юве

Масимиляно Алегри е поставил конкретни условия на ръководството на "Старата госпожа", за да остане в тима и през следващия сезон, твърди "Ил Темпо".

Според италианското издание 49-годишният специалист е поискал от босовете на Юве нов 4-годишен със заплата от 5 милиона евро на сезон и гаранция, че ще има пълната власт върху случващото се в първия тим. Сегашният контракт на Алегри с "бианконерите" изтича през лятото на 2018 година.

От "Ил Темпо" допълват, че Алегри е поставил ултиматум на ръководството на торинци да получи отговор от тях до края на март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА