Last news in Fakti

16 Март, 2017 05:16 1 312 1

Анхел ди Мария отърва затвора

  • ди мария-
  • затвор-
  • данъци-
  • укриване

Аржентинецът трябва да плати 2 милиона евро обезщетение

Анхел ди Мария отърва затвора - 1
Снимка: БТА/АР

Една от звездите на ПСЖ Анхел Ди Мария отърва затвора, след като адвокатите му Диего Артачо и Давид Айнето се споразумяха с прокуратурата на Испания във връзка с обвиненията срещу аржентинеца за укриване на данъци.

Аржентинският национал трябва обаче да плати 2 милиона евро обезщетение на хазната. Той получава и условна присъда от една година, която ще влезе в сила само при следващ нарушение на законите.

Ди Мария е укрил доходи чрез офшорна компания по време на престоя си в „белия балет”. Става въпрос за укрити 636 820 евро през 2012 година и 662 168 евро година по-късно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    2 0 Отговор
    Е тва е читава работа.... до някъде. Укрил е 1,3млн. и му тряскат глоба 2млн.
    А тук ако укрие 1,3 ще му треснат 50 000лв. защото това е максимума по закон. Примерно....! А за пандела да не говориме.... ще почерпи нещо....!!!