Last news in Fakti

30 Март, 2017 07:57 519 0

Михайлов: Дано феновете се усмихват повече

  • михайлов-
  • българия-
  • холандия-
  • фенове

Когато стадионът е пълен, това ни дава крила, призна националът

Михайлов: Дано феновете се усмихват повече - 1
Снимка: БТА

Вратарят на националния отбор по футбол на България Николай Михайлов сподели, че се надява феновете да са размислили след победата над Холандия (2:0) в световна квалификация и за в бъдеще да пълнят стадиона на домакинските срещи на тима.

“Вече отмина еуфорията от срещата с Холандия. Направихме добър мач за феновете, малко да се усмихнат хората. Показахме много добра игра в защита, много добре спазена тактическа дисциплина и убийствени контри. Това бе мнението и на треньора след края на двубоя. Победихме много силен противник. Знаете къде играят те и къде ние. Излязохме като отбор и успяхме да ги надиграем тактически. Чувствахме се напрегнати от лошите резултати. Този мач с Холандия бе важен, за да върнем феновете на стадиона. С такава игра и с такива резултати можем да си върнем тяхната подкрепа. Победата е за тях. Надявам се привържениците да са размислили. Когато стадионът е пълен, това ни дава крила. Наистина момчетата дадоха много и бяха като пребити в съблекалнята. Надявам се, че и хората го видяха това”, заяви Михайлов пред БНТ.

“Свършихме си работата и сега всеки си отива по клубовете. Дано всички са здрави. Винаги ще има критици, които няма да са доволни. Надявам се младите да не се влияят от тези неща. Ще продължим да работим, трябва да вървим с малки крачки, но нагоре. Надявам се да спрем да правим силни мачове с големите и слаби с малките. Ако искаме да се класираме, трябва да печелим срещу по-непретенциозните съперници”, допълни вратарят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА