Last news in Fakti

30 Март, 2017 14:17 1 279 2

Напрежение на Армията около търга за ЦСКА (ВИДЕО)

  • фенове-
  • търг-
  • емблема-
  • ганчев-
  • цска 1948-
  • цска-софия

Фенове на ЦСКА-София скачат на бой и не пускат хората на 1948

Напрежение на Армията около търга за ЦСКА (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА

Напрежението на стадион "Българска армия" преди търга за емблемата на ЦСКА расте с всяка изминала минута. Феновете на клуба от Първа лига не допуснаха представителя на ЦСКА 1948 Никола Газдов да влезе в залата и да предостави офертата за търга.

Той бе нападнат с ругатните: "Плешиво говедо!", а полицията едва озапти привържениците. Феновете на ЦСКА са блокирали входа и не допускат никого. Представителят на ЦСКА 1948 пък е обграден от жандармерията, която го пази и се опитва да го вкара на стадиона за търга.

Минути по-късно жандармерията опита да вкара Газдов в залата, но срещна отпора на феновете. Полетяха бутилки и се стигна до сблъсъци.

Представителят на ЦСКА 1948 все още е заклещен и не може да влезе в залата за търга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БЪЛГАРИЯ

    1 1 Отговор
    Тия фенове бяха на ПФК ЦСКА 1948 г. А сега минаха на ловешкото на Гриша Ганчев ново измислено ЦСКА със 4 титли !
  • 2 гощо

    2 0 Отговор
    Истинското ЦСКА не съществува повече от 20г. Още Илия Павлов го преправи,после и Васил Божков! Това е нормално,времената се менят и клубовете стават частни,инвеститорите искат да си защитят инвестицията и т.н. А тези от ЦСКА 1948г. те пък се самосъздадоха съвсен скоро,те пък изобщо.....какво подскачат!!! ЦСКА са хората и феновете и бившите спортисти от клуба като мен! За нас е важно да съществува отбора и да играе на любимият стадион! Документално малко ме вълнува кое как били станало!!!