Last news in Fakti

22 Ноември, 2011 21:38 746 0

Мъри приключи с участието си на турнира в Лондон

  • мъри-
  • тенис-
  • atp лондон-
  • анди мъри-
  • типсаревич

Британецът страда от разтежение в слабините

Номер 3 в света на мъжкия тенис Анди Мъри официално обяви, че се оттегля от финалния турнир на АТР, който се провежда в зала „О2 Арина" в Лондон.

Британецът има разтежение в слабините, което не му позволява да продължи учатието си и ще бъде заменен в група „А" на надпреварата от номер 9 в света – сърбинът Янко Типсаревич.

„Решението беше наистина много трудно за мен, защото това е един от най-добрите турнири през сезона. Човек работи цяла година, за да може да играе накрая тук", коментира Мъри. Той призна, че не е можел да тренира нормално в седмицата преди надпреварата. В първия си мач от турнира, Мъри претърпя загуба в два сета ( 6:4, 7:5) от испанеца Давид Ферер.

„Не мога да кажа, че съм извлякъл нещо позитивно от излизането си на корта, защото просто не бях добре. Изобщо не се наслаждавах на играта. Това е един от най-силните турнири, а аз дори не можах да се доближа до най-добрата си игра. Затова съм разочарован. Мисля, че ще си навредя повече, ако играя, отколкото ако се откажа", обясни след загубата той.

Типсаревич от своя страна ще направи дебюта си във финалния турнир на АТР на 23.11 (сряда) с мач срещу чеха Томаш Бердих.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА