Last news in Fakti

11 Април, 2017 16:41 5 717 2

Звездите на Реал скочиха на Роналдо

  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • статут

Бейл, Кроос, Модрич и още четирима играчи на "белите" са недоволни от недосегаемия статут на португалеца

Звездите на Реал скочиха на Роналдо - 1
Снимка: shutterstock.com

Част от лидерите на европейския клубен шампион Реал Мадрид са възроптали срещу голямата звезда на "белия балет" Кристиано Роналдо, твърди Don Balon. Според изданието, което не се слави с голям авторитет, седем от играчите са недоволни, че четирикратният носител на Златната топка се ползва със статута на недосегаем.

Гарет Бейл, Алваро Мората, Марко Асенсио, Тони Кроос, Матео Ковачич, Лука Модрич и Лукас Васкес са заявили в прав текст на треньора Зинедин Зидан да забие Роналдо на пейката, докато не възвърне познатата си висока форма. Според тях титуляри трябва да излизат най-подготвените футболисти на Реал, а в момента португалският национал не е сред тях.

През този сезон Роналдо има 26 гола във всички турнири, а в Ла Лига са 19 (плюс 6 асистенции), което е далеч по-малко от големия му конкурент за №1 на планетата Лео Меси. Аржентинецът има 27 попадения, Луис Суарес пък е с 24.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълен смях

    2 0 Отговор
    ХХахахахахахааха няма.Такива глупости хахахахха
  • 2 ссс

    1 2 Отговор
    Сега Роналдо може и да не е във форма, но съм сигурен, че ще си каже още тежката дума в предстоящите важни мачове на Реал с Байерн.