21 Април, 2017 01:01 1 169 0

Бонучи: Всички да се съобразяват с Юве!

  • бонучи-
  • барселона-
  • ювентус

"Сега всички се тревожат, че може да им се падне Ювентус", убеден е защитникът

Бонучи: Всички да се съобразяват с Юве! - 1
Снимка: БТА/АР

Отстраняването на Барселона от Шампионската лига трябва да накара всички бъдещи съперници на Ювентус да се съобразяват с тима, смята централният защитник на "Старата госпожа" Леонардо Бонучи. "Бианконерите" разгромиха Барселона с 3:0 в Торино, а на реванша на "Камп Ноу" удържаха 0:0 и продължават на полуфиналите. До тази фаза достигнаха също мадридските Реал и Атлетико, както и френския Монако.

"Знаехме, че те ще ни изтласкат дълбоко в отбрана, имаше няколко риска, които поехме отзад, но се справихме добре в задачата да бъдем обединени и компактни, когато се отбраняваме. Това беше солидно представяне. Вярвахме в себе си, защото да вкараш три гола на Барселона и да запазиш вратата си суха на "Камп Ноу" показва, че сме голям отбор. Ювентус заслужава аплодисменти за начина, по който се отнася към всеки мач, без значение дали е срещу Барселона или Пескара.

Това беше още една стъпка в нашия прогрес, сега всички трябва да се тревожат за Ювентус. Не е въпросът кого ще срещнем на полуфиналите, а в това, че всеки от другите три отбора няма да иска да се падне с нас. Ювентус вече буди страх и ние доказахме, че целта е да стигнем до финала в Кардиф", каза Бонучи, който след мача успя да си размени фланелката със звездата на каталунците Лионел Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА