22 Април, 2017 19:01 2 125 1

Барселона се опита да преметне федерацията

  • неймар-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • дисциплинарна комисия-
  • наказание

Неймар няма да играе в Ел Класико

Барселона се опита да преметне федерацията - 1
Снимка: БТА/АР

Юристите на Барселона са направили скандален опит да преметнат Дисциплинарната комисия на испанската лига по отношение наказанието на Неймар, разкри AS. Шефовете на Барса съвсем умишлено не подадоха в срок официалната апелация, защото арбитражният съд провежда своите заседания веднъж в седмицата, като считаха, че дисквалификацията на бразилеца от 3 мача ще бъде „замразена” до произнасянето на TAD.

Въпреки опита за измама, председателят на комисията Енрике Арналдо пусна и писмен отговор до Барселона, в който посочва мотивите за решението Неймар да не участва в неделното Ел Класико.

Бразилецът отнесе наказанието си за иронично аплодиране към лайнсмена след изгонването му в двубоя от 31-ия кръг с Малага (0:2) и вече пропусна една среща.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Навас

    2 1 Отговор
    Тази мамуна да събира бананите и да си стои на дървото