4 Май, 2017 12:31 858 0

Балъков на гости на Спортинг Лисабон

  • балъков-
  • спортинг лисабон-
  • уважение-
  • гостуване-
  • покана

"Лъвовете" отново демонстрираха уважението си към бившия халф

Балъков на гости на Спортинг Лисабон - 1
Снимка: БТА/АР

Спортинг (Лисабон) за пореден път демонстрира огромното си уважение към една от легендите на българския футбол Красимир Балъков. Бившият халф беше част от футболните величия, които получиха специални покани за Международния конгрес "Бъдещето на футбола", организиран от португалския гранд.

Сред присъстващите на събитието бяха още Луиш Фиго, Жорже Жезус, Пако Матурана, Бруно де Карвальо, Авраам Грант и още много известни футболни личности. Специално участие имаха ръководителите на Академиите на Интер Милано и Барселона, както и на бразилския Коринтианс. От страна на УЕФА в срещата взе участие Гай Лоран Епщайн, маркетинг директор на организацията.

На конференцията се разискваха теми, свързани с развитието на играта в различните му прояви от използването на най-съвременни технически средства по време на мачове, през маркетингови стратегии, до работата и обучението на подрастващите, както и предизвикателствата пред треньори и ръководители на клубове.

„Организацията беше на световно ниво. Лекциите бяха новаторски, но и съпоставими с най-съвременните тенденции във футбола. Радвам се, че Спортинг има амбиции да се нареди до най-големите клубове“, сподели Балъков в официалния си сайт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА