Last news in Fakti

17 Май, 2017 14:58 1 072 1

Бербатов: Бих играл и в Китай

  • бербатов-
  • китай-
  • оферта-
  • футбол

В Китай са големите пари в момента, каза голмайсторът

Бербатов: Бих играл и в Китай - 1
Снимка: БТА/АР

Димитър Бербатов е готов да разгледа оферта от Китай, ако получи такава. "Това е пазарът в момента. Там се дават големи пари, но не на всички, а на определени хора", коментира пред bTV Бербо.

"Ако получа подходяща оферта и отговаря на претенциите, които имам, ще се замисля, защото все пак не започвам сега, а съм в края на кариерата си", допълни 36-годишният бивш нападател на Манчестър Юнайтед.

"Аз съм бил бърз с главата си и това ми е помогнало в много ситуации, от които човек си мисли, че няма как да излезе. Ако някой ме попита какво искам - бързина или бърза мисъл, винаги ще избера бързата мисъл. За мен тя е определяща във футбола. Интелигентността и бързата мисъл са основният фактор да бъдеш добър футболист. Ако имаш плюс това физическата бързина, тогава ще бъдеш от най-добрите, като в случая на Лео Меси, на Роналдо", коментира още Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бербомама

    6 1 Отговор
    Че къде другаде можеш да играеш бе?