25 Май, 2017 05:16 2 042 1

Николай Михайлов - без нов отбор, но с нова татуировка

  • михайлов-
  • николай михайлов-
  • татуировка-
  • футбол-
  • национал
Николай Михайлов - без нов отбор, но с нова татуировка - 1

Българският национал по футбол Николай Михайлов отдавна е пристрастен към туша. за никого не е изненада, че футболистът публикува снимка в социалната мрежа Facebook от поредната процедура за "разкрасяване", на която е подложил тялото си.

Негови фенове коментират, че ако Ники продължава така, скоро няма да остане бяло петно по краката, ръцете и тялото му. Михайлов е сантиментален. Всяка една негова татуировка е свързана с определени спомени - любими места, любими хора и мигове. А каква е новата, можем само да гадаем.

Както е известно, Михайлов е без отбор, след като Мерсин изпадна в трета дивизия на Турция. Въпреки това Ники беше извикан в националния отбор и ще излезе титуляр в предстоящата световна квалификация с Беларус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 футболерос

    10 1 Отговор
    Че е тъп, тъп ама ча па толкова, че да не помни, къде е бил и какво е правил и да си го драска по тялото ?
    Ама па добре, че се е похвалил да си спомнят чалгарките по кръчмите за него иначе футболните зрители отдавна са забравили, кой е!