Last news in Fakti

1 Юни, 2017 12:14 2 518 0

Фенове към Шак: Имаш най-грозните крака (ВИДЕО)

  • шакил о'нийл-
  • фенове-
  • крака-
  • грогзи-
  • коментар-
  • баскетболист-
  • грозни крака-
  • показа-
  • педикюрист

Преди няколко дни баскетболната легенда ужаси света, като показа за пръв път краката си на живо по телевизията

Фенове към Шак: Имаш най-грозните крака (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Баскетболната легенда Шакил О'Нийл за пореден път стана звезда в социалните мрежи.

Спортистът е известен с нестандартните си коментари, но този път показа нещо, което никой не бе виждал, а може би и не е очаквал да види някога.

Бившият баскетболист публикува видео от свое посещение при педикюристка, към което написа — "момчетата ми ще заблестят".

Шак не е единственият спортист, който има големи крака. Колегата му Леброн Джеймс и най-бързият мъж в света Юсеин Болт също имат доста ужасяващи стъпала, които несъмнено са продукт на техните професии.

Причината, която накара баскетболната легенда да отиде на педикюр, беше първата публична изява на огромните ходила на спортиста. Преди дни той реши да ги покаже на света по време на живо предаване, излъчвано по телевизионния канал TNT. Той се събу, за да докаже, че е бил трудолюбив човек. Никой не можа да отрече този факт, защото краката на Шак изглеждаха сякаш са били използвани непрестанно в няколко последователни живота.

Отвратената и ужасена реакция на публиката, може би е накарала бившият играч от НБА да се замисли и да направи нещо хубаво за отрудените си стъпала. Решението да отиде при педикюрист е било добро хрумване, но не и публикуването на видео от това посещение.

И този път фенове бяха безмилостни към Шак. Те бързо разпространиха видеото и го затрупаха с коментари. Някои от тях бяха брутално откровени и негативни, като например: "Имаш най-грозните крака", "Това прилича на печен картоф с четири пръста" и "Защо мъчиш горката жена?". А имаше и такива, които без много-много да увъртат заявиха: "Отвратително".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА