15 Юни, 2017 15:56 1 770 0

Стоичков: Бербатов е феномен!

  • бербатов-
  • стоичков-
  • благотворителен мач-
  • деца

Камата засипа със суперлативи българския нападател

Стоичков: Бербатов е феномен! - 1
Снимка: БТА

Голямата легенда Христо Стоичков обсипа със суперлативи Димитър Бербатов и го похвали за голямото шоу, което се състоя на стадион "Васил Левски". "Бербатов е едно момче с ясни идеи, един феномен в българския футбол", заяви Камата.

"Димитър заслужава уважение. Нищо не ми костваше да хвана самолета и да дойда в България. Децата се нуждаят от обич, от закрила. Сега, след края на кариерите ни, е нормално да обърнем внимание на това извън терена. Знаете колко бедност има по света, колко дечица се нуждаят от помощ. Знам, че в България има много надарени и кадърни деца, които се нуждаят от помощ", сподели още Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА