Last news in Fakti

26 Юни, 2017 14:27 1 786 1

Благой Георгиев преговаря с руски тим

  • оренбург-
  • арсенал тула-
  • георгиев-
  • божинов

Джизъса се надява да се разбере с Арсенал (Тула)

Благой Георгиев преговаря с руски тим - 1
Снимка: БТА/АР

Българският полузащитник Благой Георгиев съобщи, че преговаря с Арсенал (Тула), където са Иван Иванов и Михаил Александров. Джизъса днес се завърна в Сърбия, където преди време игра за Цървена звезда. Георгиев и руският му отбор Оренбург са на подготовка на базата на Сръбския футболен съюз в Стара Пазова, недалеч от Белград.

"Току-що пристигам, така че ще тренирам леко", обясни Благо пред "Спортски журнал".

"С Оренбург изпаднах, въпреки че играхме добре. Висшата лига е много силна, нямахме късмет. Не съм решил дали ще оставам. Имам няколко опции за отбори в елита", каза Георгиев.

Той обяви още, че иска да остане в Русия и след края на кариерата си, заради руската си съпруга Есмер и детето им.

"Преговарям с Арсенал (Тула), надявам се да се споразумеем", съобщи Благо.

"С Божинов се чуваме често. Преди дни се завърна от Китай, и дай Боже да го видим в Русия скоро. Не спирам да му повтарям, че Звезда е по-големият клуб от Партизан", завърши Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    3 2 Отговор
    Става за представяне на екипите им-манекен.