10 Юли, 2017 11:27 976 0

Кралев: Ще има търг за базите на ЦСКА

  • кралев-
  • цска-
  • бази-
  • търг

Не чакаме развитие около фалиралото дружество, а още подготвяме документацията, призна министърът на спорта

Кралев: Ще има търг за базите на ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри, че до два месеца трябва се проведе дългоочаквания търг за базите на ЦСКА – стадион „Българска армия“ и на Панчарево. Още преди година от министерството обявиха, че предстои подобен търг, който се налага заради прекратяването на договора за стадиона и базата с фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

„Все още се подготвя документацията, трябваше да се изготвят оценки на някои земи. В момента текат вътрешни процедури при нас, поради които не сме завършили всичко. Не чакаме развитие около фалиралото дружество, а процесите са при нас“, разкри Кралев пред „Тема Спорт“.

„Очаквам търгът да се проведе до два месеца. Би трябва да успеем да се справим в този срок“, допълни министърът.

В момента елитният ЦСКА използва стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево по силата на сключен договор в средата на юли 2016 година. Той ще е валиден до провеждането на търга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА